Zakaj potlačena jeza poškoduje naše organe

Vsem nam je zelo poznan naš ego. Večkrat in včasih tudi prevečkrat nam prav on prevlada v določenih situacijah. 

Pa je to dobro? 

Čisto odvisno kje, kdaj in kako. Je pa vsekakor bolj, ko izgubimo stik s seboj, s svojo notranjostjo ter s kozmičnim očetom v nas, bolj nam prevladuje ego. Ker pa je ego nemočen ter neveden in se zato neprestano pritožuje in sodi ter je poln želja, predsodkov in pričakovanj nam ga ni lahko obvladati. Tukaj pa si lahko pomagamo z access bars orodji. 

Kaj so to access bars orodja? 

Access bars orodja je 32 točk na glavi, pri katerih se z rahlim dotikom točk na glavi, pri katerih se z rahlim dotikom točk osvobodimo in očistimo vseh blokad, ki nam jih dodaja prav tako naš obsojujoč  in dvomujoč ego, ki nas zvesto spremlja. Našemu egu je nedoumljivo, da vse kar se nam dogaja, vse lekcije in izkušnje, da je vse to potrebno za naš napredek. Vsa ta jeza, ki se nabira v nas pa je nedvomno škodljiva za nas. In prav tukaj so nam v pomoč access bars orodja. Vsa ta jeza, ki se nabira v nas pa je nedvomno škodljiva za nas. In prav tukaj so nam v pomoč access bars orodja. Vsa ta jeza, ki se pojavlja kot posledica neizpolnjenih pričakovanj ter ciljev, velikokrat ponosa, zavisti ter pohlepa, vse to se nabira v nas in se kopiči na vseh teh točkah, ki jih je možno z access bars tretmaji odstraniti. Preberite si več tukaj access bars izkušnje.

Prav tako se veliko jeze sproži tudi zaradi samega strahu. Kadar smo prestrašeni, nas je strah in se pogosto odzovemo z jezo kar ni namensko temveč se zgodi nekako nekontrolirano, ker se znajdemo v težavnem položaju.

Tako se odzovejo tudi živali, čeprav se nam zdi to malce čudno, a ravno tako kot ljudje tudi živali doživljajo strah ter jezo in jo kažejo na svoj način.

Jeza se lahko obrne tudi proti nam. Pojavi se, lahko kadar česa nismo opravili ali pa tudi, če smo naredili kaj narobe in se tega kasneje zavedamo in si poleg tega še očitamo. Takih trenutkov je v našem življenju veliko in se jim težko izognemo oziroma skoraj nemogoče, da bi se jih. Zato je še posebej pomembno, da vsaj enkrat tedensko uporabljamo access bars tehniko.

Kot že vemo potlačena jeza poškoduje naše organe. Namreč jeza, ki je ne moremo prenesti na drugega, oziroma je ne moremo “dati”  iz sebe, se nabira v nas in kopiči na naših organih.

Kot primer: srečata se dva človeka z močnim egom, ki drug drugega ne trpita in nobeden ne popusti. Saj tega ne zna niti ne zmore nobeden izmed njih dveh. Ko se drug drugega nikakor ne moreta prepričati, se njun pogovor zaključi z vpitjem. Mislita, da sta dejansko močna, a v resnici gre tukaj za šibkost, neobvladljivost, nizek nivo zavesti. Seveda na koncu nekdo popusti in odneha. 

Poraženec, če lahko temu rečemo tako se počuti slabo, ker misli, da je poražen, ker je odnehal, a tudi nasprotnik, ki ni odnehal se ne počuti dobro. Saj sta namreč oba v prepiru izgubila veliko energije in prav to se je med prepirom naložilo v njihovo notranjost- na njihove organe.

Zato je priporočena access bars terapija vsaj enkrat tedensko, kolikor je možno tudi vsak dan.

Namreč pogosta jeza v nas je kot ogenj, ki izsuši naše telo. Pogostokrat sta prizadeta sluznica v grlu in žleza ščitnica. Grlena čakra začne slabeti in pojavijo se različni problemi, kot so prehlad, boleče grlo, nekje nastopi tudi izguba glasu. 

Daljša jeza oziroma trajna jeza, zgošča telesne sokove in posledica tega so žolčni kamni.

Da bi se izognili vsem tem navedenim posledicam  vam priporočam, redne access bars terapije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *