Šolske torbe za vse osnovnošolce in dijake

solske torbe (1)Spletna otroška trgovina Bimbo.si vam med drugim lahko ponudi tudi širok izbor šolskih potrebščin za osnovnošolce in dijake. Pri njih lahko najdete širok spekter izdelkov priznanih blagovnih znamk Target, Seven ter Giotto. Imajo pa tudi odlično izbiro šolskih potrebščin z motivi vseh najpopularnejših risank ali mladinskih serij.
Spregovorili smo par besed z njimi, saj nas je zanimalo, kako to, da imajo ponudbo precej drugačno od vseh ostalih ponudnikov šolskih potrebščin v Sloveniji. Razložili so nam, da sicer sodelujejo z vodilnim distributerjem šolske opreme v Sloveniji, ki pa žal zaradi poslovne politike nima v svoji ponudbi šolskih potrebščin z usmerjenim obsegom končnih uporabnikov – ljubiteljic ali ljubiteljev posameznih risank ali mladinskih filmov. Ker pa so ugotovili, da takšne šolske potrebščine, še posebej šolske torbe in peresnice išče kar precej staršev so se odločili za zapolnitev tega povpraševanja. Povezali so se z večjimi distributerji za šolske torbe iz tujine in v sodelovanju z njimi dodobra zapolnili to luknjo na slovenskem trgu. Ker gre tu predvsem za šolske torbe za prvo triado so najbolj aktualne torbe na kolesih – trolley-i, katero otrok enostavno vleče za sabo in ne obremenjuje hrbtenice ter nog.
Najpopularnejše šolske torbe
Povedali so nam še, da so iz tega segmenta najbolj iskane šolske torbe iz priljubljene risanke Frozen oziroma Ledeno kraljestvo, ki je že par let na vrhu povpraševanja. Risanka Ledeno kraljestvo sicer podira vse rekorde in je prejemnik že neštetih nagrad in zato tudi pri šolskih potrebščinah ni prav nič drugače. Če je na torbi ali peresnici Anna, Elsa ali karkoli iz risanke je izdelek bolj zaželen in iskan. Lansko leto so strankam ekskluzivno ponudili šolsko torbo, ki spreminja barvo. V hladnejših dneh je torba modra, v toplejših dneh pa roza. Iz modre barve pa jo lahko otrok v roza prebarva tudi s svojim prstom.
Iskane pa so še šolske torbe iz risanke Winx in Mia & me. Priljubljena je tudi mladinska serija Violetta. Za dečke pa je že nekaj let na vrhu serija Ninja želve (Ninja turtless) za katero ne glede na že dolgo starost serije zanimanje ne pojenja.
Ker pa so otroci najbolj navdušeni če imajo šolsko torbo in peresnico barvno usklajeno imate v otroški trgovini Bimbo.si možnost nakupa kompletov, ki lahko obsegajo šolsko torbo, peresnico in /ali torbo za copate.

Celovita ponudba
Predstavnik spletne trgovine nam je še dejal, da se vedno potrudijo, da svojim strankam omogočijo celovito ponudbo v določenem segmentu, zato poleg šolskih torb, peresnic, torba za copate in ostalih večjih stvari za šolo lahko pri njih dobite tudi tiste najmanjše šolske potrebščine, šilčke, radirke in tudi zvezke. Ker je bil odziv staršev na začetku šolskega leta 2015/2016 odličen so nam zagotovili, da bodo svojo ponudbo za prihajajoče šolsko leto 2016/2017 še izboljšali in povečali.
Pustimo se presenetiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *