Praznovanje otroškega rojstnega dne naj bo dogodek

Se približuje rojstni dan vašega sončka? Potem zagotovo že razmišljate o tem, kako bi ga organizirali, da bi mu za vedno ostal v spominu. In čeprav vas morda mnogi svarijo pred tem, da bi zapravili preveč denarja in energije, ker si otroci rojstnih dni tako ali tako ne zapomnijo, se mi s to trditvijo ne strinjamo. Morda res ni smiselno zapraviti veliko denarja za darila, toda doživetje je neprecenljivo. Za dobro doživetje tudi ni potrebno zapraviti veliko denarja, je pa potrebno vanj vložiti precej časa in energije, kar je seveda težje kot zgolj z nekaj kliki naročiti darilo. Skratka, za praznovanje otroškega rojstnega dne, se potrudite, da bo to za otroka doživetje, ki ga ne bo mogel pozabiti.

Kako pa se lotiti praznovanja rojstnega dne, ki bo za otroka doživetje? Lahko rojstni dan organizirate sami, lahko pa se obrnete na kar nekaj ponudnikov, ki ponujajo različne načine preživljanja prostega časa. Za vas smo izbrali nekaj idej. Ko izbirate praznovanje rojstnega dne vašega otroka, pomislite predvsem nanj, kaj njega zanima, kaj je njemu všeč, v čem bi on užival in zberite v skladu s tem.

1. Za ljubitelja zgodovine in vitezov- praznovanje rojstnega dne na Ljubljanskem gradu

Ima vaš otrok rad viteze in ga zanima zgodovina? Potem je praznovanje rojstnega dne na Ljubljanskem gradu prava odločitev za vašega bodočega zgodovinarja. Na Ljubljanskem gradu imajo več različnih ponudb, nas je najbolj navdušilo iskanje zmajevega zaklada. Ta program je primeren za otroke od 4-10 let, na koncu otroke še pogostijo, cena pa je 11€ na osebo za 90 min vodenega ogleda in pogostitev. V ceno so vključena tudi zmajeva vabila.

2. Če je vaš otrok ljubitelj živali, je prava izbira praznovanje rojstnega dne v živalskem vrtu

Imate otroka, ki se zanima za živali? Vsak dan lista enciklopedije živali, gleda oddaje o živalih po televiziji, se ustavi in poboža vsakega psa? Potem bo zanj izjemno doživetje praznovanje rojstnega dne v živalskem vrtu. Tam je praznovanje sestavljeno iz dveh delov. Prvi del traja 90 min in ga vodi vodnik, ki otroke popelje po živalskem vrtu, pomagajo mu nahraniti živali in marsikatero lahko tudi pobožajo. Drugi del pa traja 60 min in vključuje pogostitev s pizzo in sokom, v tem delu vodnik prepusti otroke v vaše varstvo. Cena praznovanja rojstnega dne je 11,5€ na osebo.

3. Kaj pa če je vaš otrok športni navdušenec? Imate ogromno izbiro športnih in adrenalinskih parkov

Če imate doma hiperaktivca, ki kar ne more biti pri miru in ves čas samo čaka, da gre lahko ven, potem vam vsekakor predlagam športni park kot je vodni park Atlantis, ki traja od 2 do 4 ure in stane od 14,50 do 20€ na osebo. Če vaš otrok ni ravno ljubitelj vode, lahko rojstni dan praznujete v gozdu z Gozdno varuško in s pridihom taborjenja. Odlična ideja pa je tudi park Kilaskute, kjer imajo pravo kolesarsko stezo, na kateri lahko za doplačilo 35€ priredijo akrobatski kolesarski show, ki bo navdušil tako starše kot otroke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *