Po gledališki žamet v Maori.si

Predstava se začne in konča s spustom zaves. Vsi se strinjamo, da je zato izgled zaves še kako pomemben. Gledališki žamet se izdela iz različnih materialov, barv in dolžine. Na voljo je izbira več kot 780 različnih vzorcev blaga, ki ga lahko uporabite za prireditev. Večini pa je skupen bombaž, možno pa je naročilo tudi drugih materialov. Gledališki žamet se tako velikokrat izdela tudi iz kombinacije različnih materialov kot so Trevira CS in poliestra. Pri podjetju Maori se zavedajo pomembnosti kakovosti materialov, zato je večina gledaliških žametov trajno negorljivih, kar potrjujejo tudi določeni standardi. Hkrati pa je možna tudi izbira in izdelava zaves v različnih barvnih kombinacijah. Material za izdelavo je dobavljiv v kolutih različnih širin. Izbirate lahko med povprečnimi širinami in sicer med 130 in 140 cm.

Kako boste opremili vaše gledališče ali vašo dvorano, vam pri podjetju Maori lahko kar se da najbolje svetujejo. Od svetovanja, idejne zasnove, projektiranja, pa vse do strokovne izvedbe montaže in na koncu tudi do samega vzdrževanja. V podjetju poskrbijo in pomislijo na vse potrebno, da vaša predstava, vaša zasedba, zaživi.
Ker se pa zgodba ne konča le pri gledaliških žametih, so pri podjetju specializirani tudi za tehniko spuščanja, dvigovanja zaves oziroma za sistem vodil zaves. Podjetje je zelo izkušeno in specializirano za zavesno tehniko in hkrati tudi za scenografijo ter odrsko tehniko. Priporočila strank so zelo pomembna in na srečo jih podjetje pridno zbira. Na uradni spletni strani Maori.si si lahko ogledate cel kup postavljenih scen. Ugotovili boste, da pri podjetju Maori ničesar ne prepustijo naključju. Verjamemo, da vam bodo, tako kot tudi nam, podjetje predstavilo kot enega vodilnih in izkušenejših na tem področju.

Naslednjič, ko boste gledali spust in dvig zaves, pomislite koliko dela in kakovosti je bilo vloženega v dogodek, ki traja le nekaj pičlih sekund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *