Modne ročne ure

Paščki pastelnih barv, kričeče živih barv ali pa metalnih odtenkov, so modne zapovedi letošnje pomladi in poletja v svetu ur. Pripravite se da bo vaša ura v centru pozornosti, kot to ni bila še nikoli. Zadnja leta namreč prihajajo modne ročne ure kot modni dodatek zelo v ospredje.

Kar se tiče moških ur so v ospredju predvsem modne ročne ure minimalističnega sloga. Dizajn je zelo preprost, čist, manjši, tanjši in svetel. Veliko proizvajalcev ur, ki so slavili po velikih urah je v zadnji sezoni izšlo s kolekcijami manjših in klasičnih ur.

Zelo se je povečalo povpraševanje po moških urah v modrih in vojaško zelenih odtenkih, pri ženskah pa v pastelnih barvah. Zelo vroč trend so slip on ure, ki se s svojim podaljšanim paščkom večkrat ovijejo okoli zapestja, kot zapestnica.

Ker je v ospredju retro stil, ki se nadaljuje iz lanskega leta in nas ponovno vrača v modo sedemdesetih in osemdesetih let prejšnjega stoletja. Nataknite si uro s črtastim paščkom, v belo modri ali svetlo roza beli kombinaciji.

Če v moški modni industriji ur prevladuje minimalistični stil, je pri ženskah urah ravno nasprotno. Dame, poslovite se od dolgočasnih ur in si nataknite uro z zelo drznim vzorcem. Tega pa kombinirajte z zapestnico in torbico enakega potiska. Poskrbite tudi, da se bo na soncu bleščalo od diamantov na vaši uri. Tiste malce bolj pogumne pa si omislite uro v zlati, srebrni ali pa bronasti barvi, saj so metalni odtenki letošnjo sezono zelo ‘in’.
V ospredje vedno bolj prihajajo tudi pametne ure različnih ponudnikov, kot so Apple in Samsung. Z njimi lahko kličete, si dopisujete, poslušate glasbo in merite vaš srčni utrip med tekom ali drugo športno aktivnostjo.
Na vas je, kakšen slog boste izbrale, a ne pozabite biti drzne in kombinirajte modno ročno uro z drzno torbico ali čeveljci, ki bodo v kombinaciji s klasično majčko in modrim jeansom zaokrožili celoto in pogledom se ne boste morale izogniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *