Essentiq – proizvajalec organske kozmetike

Področje naravne kozmetike se vedno bolj razvija. Na trgu se tako pojavlja vedno več proizvajalcev, ki se trudijo strankam ponuditi čim bolj naravne izdelke brez škodljivih sestavin. Esssentiq Cosmetics – proizvajalec organske kozmetike pa gre v tem koraku še dlje, saj so njihovi izdelki skorajda popolnoma naravni – imajo namreč certifikat, ki dokazuje, da njihovi izdelki vsebujejo vsaj 98 % čisto naravnih sestavin.

Kaj vsebuje naravna kozmetika?

Naravne sestavine so različni rastlinski in drugi izvlečki, olja, naravne dišave in podobne snovi, torej samo tisto, kar blagodejno vpliva na kožo, je ne draži, ne povzroča nobenih težav in alergij, ampak jo pomirja in bogati s hranili in vitamini, ki jih koža potrebuje. Kaj nanašamo na kožo, je vsekakor bistveno tudi za naše zdravje.

Predvsem pa je pomembno, česa naravna organska kozmetika ne vsebuje, saj ne vsebuje nobenih škodljivih snovi, pa naj si bodo to resnično dokazano škodljive snovi ali različne sintetične dišave in parfumi, ki sicer niso nujno škodljivi, lahko pa po nepotrebnem razdražijo kožo in recimo za občutljivo kožo nikakor niso primerni.

Nega obraza, telesa in las

Essentiq – proizvajalec naravne kozmetike ima v svojem programu različne izdelke za nego obraza, telesa in las, ki so popolnoma naravni. Poleg tega ponujajo tudi posebne izdelke, ki so prilagojeni za nego otrok oziroma za njihovo nežno in občutljivo kožo, na voljo pa so vam tudi dišave za dom ter osvežilci zraka. Poleg tega vam ponujajo tudi linijo luksuznih izdelkov in profesionalnih naravnih izdelkov za nego, ki se uporabljajo v kozmetičnih salonih.

Tako lahko v njihovi ponudbi vsakdo najde kaj zase, nenehno pa se trudijo tudi z razvojem novih, še boljših produktov, ki bi še bolje poskrbeli za nego obraza, telesa in las ter bili še bolj naravni in prijazni tako do kože kot do okolja. Oglejte si torej njihovo ponudbo in poiščite izdelke zase, da jih preizkusite – glede na to, kako kakovosti so, vas bodo gotovo navdušili, tako kot so navdušili že mnogo zadovoljnih uporabnikov pred vami!