Dve veliki imeni v svetu športa: Compressport in Crank brothers

V kolikor ste navdušeni nad svetom športa, ste potem že gotovo ali pa še boste opazili dve veliki blagovni znamki z imenom Compressport in Crank Brothers. Le-ti sta precej specializirani za svoje področje. Če ti dve znamki še ne poznate oziroma še ne veste za kaj točno sta specializirani, pa si lahko o njima v nadaljevanju tudi na kratko preberete.

Če začnemo kar s Compressport, je le-ta specializirana za športna oblačila. Poleg oblačil pa ponuja tudi še razne pripomočke, ki so pri določenih športih še kako uporabni. Oblačila, ki jih ponujajo, pa niso čisto navadna športna oblačila, ampak so malce posebna. Namreč, vsaka športna dejavnost se od druge dejavnosti razlikuje. Za vsako posebej potrebujemo drugačno opremo in drugačno oblačilo. Za to se je Compressport tudi specializiral in tako že skoraj za vsak šport ponuja drugačno oblačilo. Za primer lahko navedemo, da je majica, ki jo potrebujemo za tek, čisto drugačna od tiste, ki jo potrebujemo za kolesarjenje, kaj šele za triatlon, za katerega potrebujemo oblačila, ki so zanesljiva v vseh razmerah in se nam ni potrebno za to ves čas preoblačiti. Kot razberemo že iz imena Compressport, so oblačila po večini kompresijska in so namenjena za šport. Ker takšna oblačila stisnejo mišice skupaj, jim je tako olajšano njihovo delovanje, poveča se jim moč in podaljša čas vzdržljivosti. Zaradi kompresije se mišice tudi bolje in hitreje regenerirajo.

Podjetje Crank brothers pa se je specializiralo za svet kolesarstva. Natančneje so se fokusirali na dele, opremo in orodje, pa tudi na pedala in obroče za kolo. V kolikor si želite torej sestaviti kolo po svojih željah ali pa želite le zamenjati določene dele kolesa, je Crank brothers pravi naslov. Omenjeni produkti so zelo kakovostni in odražajo svojo visoko specializiranost. Preizkušeni so bili tudi že s strani mnogih vrhunskih športnikov, kateri so tudi kasneje zelo radi uporabljali te produkte tudi za »domačo uporabo«.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *