Bioresonanca kot komplementarna terapija

bioresonanca ljubljana - holistic.si
Bioresonanca Ljubljana – zakaj s Holistic.si?

Imate težave s prebavo? Vas mučijo različne alergije oziroma alergijske reakcije? Imate težave s kožo, z izbruhi aken ali različnimi drugimi nepravilnostmi na njej? Morda se vam na koži večkrat naredijo izpuščaji, za katere ne morete ugotoviti vzroka, ali pa imate dermatitis? Vse naštete težave so precej pogosto, z njimi pa se ukvarja oz. jih rešuje tudi bioresonanca.

Alergije, vnetja, kožne in druge težave …

Bioresonanca je komplementarna terapija, ki se uporablja kot pomožna terapija oziroma metoda za ugotavljanje vzroka različnih težav ter kot pomoč pri njihovem odpravljanju. Pri tem je pomembno, da se pri resnejših težavah obišče zdravnika ter upošteva njegove napotke oziroma da se pred obiskom terapevta zavedate, da takšna oblika terapije ne more rešiti vseh težav, pri določenih težavah pa lahko pomaga, kar dokazujejo tudi številne zadovoljne osebe, ki so jo že preizkusile.

Takšna terapija se pogosto uporablja pri naslednjih težavah:

bioresonančna terapija
  • različne težave s prebavo,
  • težave s problematično kožo,
  • nepojasnjeni izpuščaji in koprivnica,
  • dermatitis,
  • alergijske reakcije,
  • vnetja,
  • hormonska neravnovesja,
  • bronhialne težave,
  • astma itd.

Kdo lahko izvaja terapijo?

Pri tem je pomembno, da terapijo izvaja nekdo, ki je zato ustrezno usposobljen ter ima dovolj izkušenj in znanja na tem področju. To mora biti torej oseba, ki ji lahko zaupate. Zato pred izbiro terapevta dobro preverite, za koga gre, kakšno izobrazbo in znanje ima ter koliko ima izkušenj na tem področju.

Pridobite čim več informacij o terapiji

Prav tako je priporočljivo, da se čim bolje informirate o sami terapiji, za kaj gre, kako poteka in kakšne rezultate lahko pričakujete. Tako boste lažje ocenili, ali bi bila takšna terapija morda primerna tudi za vas in kam se nanjo odpraviti. Če imate pred prvim obiskom kakršna koli vprašanja, vedno lahko kontaktirate terapevta in se pozanimate pri njem o vsem, kar vas zanima.

Kako poteka bioresonančna terapija?

Prvi obisk je namenjen ugotavljanju vzrokov za težave oziroma skeniranju s posebnim računalniškim aparatom, ki je zasnovan prav v ta namen. Ta aparat namreč zazna različna neravnovesja v telesu, ki jih nato terapevt s pomočjo terapije, ki traja več obiskov, skuša odpraviti.