Kakovostno orodje-orodje Žabjek.si

Ste avtomehanik, vulkanizer ali pa mogoče klepar in potrebujete orodje, ki vas ne bo pustilo na cedilu v ključnih trenutkih? Vsi se namreč strinjamo, da je orodje pri teh vrstah poklicev ključnega pomena. Je tudi odraz njihove profesionalnosti in vrhunskosti. Zato je nakup ključnega pomena. Poskrbite, da bodo vaše stranke pomirjene preden pri vas pustijo svoj jekleni konjiček.

Če se torej zanimate za nakup, trgovina ŽABJEK d.o.o vsem njihovim kupcem in trgovskim partnerjem zagotavlja možnost nabave vrhunskega in profesionalnega orodja. Prodajni program podjetja Žabjek je razdeljen na dve skupini. Na opremo in orodje za industrijo in obrt, ter opremo za avtoservisno dejavnost. Njihova ponudba je zelo široka.


Če ste avtomehanik lahko v ponudbi najdete orodje za avtomehanike, za klime, orodje za blokade motorja, za menjavo olja in goriva, za hladilne naprave, ventile, zavore, podvozje, menjalnike in sklopke, za šobe in svečke ter za motorje. Vulkanizerji boste prišli do kakovostnega orodja za popravilo pnevmatik. Nudijo vam različne vrste polnilcev pnevmatik, široko paleto orodja za montažo in demontažo, več vrst moment ključev in merilcev ter nasadnih ključev. Omislite si lahko tudi vozičke za pnevmatike in si tako olajšate vaše vsakodnevno delo. Tudi kleparji boste prišli na svoj račun, saj lahko v spletni trgovini najdete orodja za stekla, za popravilo plastik in pločevine. Na voljo so tudi tri vrste hidravličnih setov. Poleg vsega tega pa lahko izbirate tudi med orodji za odklepanje vrat, kleparskimi čeljustmi, kladivi, dleti in sekači, kleščami ter varilnimi točkami “punkti”. Prav tako niso pozabili na merila in merilce, grelne fene in luči, nosilce, kleparske luči in nosilce ter vozičke. Gre za orodje svetovno uveljavljenih proizvajalcev najvišjih razredov, kot so Ingersoll Rand, KS TOOLS, Makita, Milwaukee in še in še bi lahko naštevali.

Trgovina nudi tudi pomoč in svetovanje, predstavitev in hitro servisno podporo. Imajo namreč urejeno potniško mrežo po celotni Sloveniji, tako vam bodo lahko hitro priskočili na pomoč.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *