Kako pomaga koloidno srebro?

Če še niste slišali kako pomaga koloidno srebro, boste zanj kaj hitro slišali, če boste iskali alternativne rešitve zdravljenja običajnih zdravstvenih težav, kot so prehlad in vročina. Obstaja namreč osem znanstveno potrjenih prednosti uporabe tega čudežnega zdravila.

Kot prvo, koloidno srebro je najbolj znano in cenjeno po tem, da deluje antibakterijsko. Na medicinski šoli UCLA so že v osemdesetih letih prejšnjega stoletja dokumentirali uničenje več kot 650 različnih patogenov, ki so povzročali različne bolezni, v manj kot minuti, ko so bili izpostavljeni manjši količini srebra. Zaradi tega je človeku znan kot najmočnejši naravni antibiotik. Bistvena razlika, po kateri naj bi se koloidno srebro ločilo od antibiotikov, ki nam jih predpiše zdravnik na recept, je ta, da srebro ne poškoduje dobrih encimov v telesu, medtem, ko antibiotiki jih.

Učinkovito naj bi bilo proti različnim boleznim in okužbam, kot so infekcijske bolezni, paraziti, kronična utrujenost, akne, bradavice, vnetja, opekline, hemeroidi, povečana prostata. Nekateri pa naštevajo med njimi tudi AIDS in rakava obolenja.

Uporabljamo ga lahko oralno in lokalno, tako preventivno kot tudi že ob prvih znakih bolezni, kot tudi v primeru vnetij, odprtih ran in opeklin. Ima namreč tudi odlične regeneracijske sposobnosti, saj regenerira kožo, lasišče in obnavlja živčevje. Uporablja se ga lahko po vsej koži, sluznicah, spolnih organih, kot kapljice za v oči in v ušesa ter po lasišču.

Največkrat ga nanašamo s pomočjo razpršila, lahko pa tudi s kapalko ali plastično, stekleno oziroma keramično žličko. Na okužena mesta, je najbolj priporočljivo, da ga nanašamo, ki lahko služi tudi kot obloga.
Koloidno srebro lahko uporablja vsa družina ne glede na starost. Za otoke je celo priporočljivo pri poškodbah saj ne peče in ne skeli. Drugi antiseptiki namreč zapečejo ob stiku z ranjenim tkivom, saj pri ubijanju mikrobov uničujejo tudi celice tkiv. Srebro bo poskrbelo tudi za hitrejše celjenje, saj pospešuje rast poškodovanih tkiv in kosti. Zato se zelo priporoča tudi uporaba pri starejših osebah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *