HP PRenosniki

HP je znamka prenosnih računalnikov. Gre za blagovno znamko, ki se v svetu prenosnih računalnikov dokazuje že z desetletji dolgim delovanjem in stalnim izobraževanjem in nadgrajevanjem svojega delovanja.  Preučuje zahteve in želje svojih kupcev in se jim prilagaja. Sledi trendom in inovacijam ter trg zalaga z nenehnimi novimi rešitvami in tehnologijami, ki jim omogoča še boljšo izkušnjo, hitrejšo uporabo in lažje rešitve.

Naša ponudba HP računalnikov je razdeljena v več skupin, ki našim cenjenim kupcem omogoča lažjo izbiro in skrajšanje časa nakupovanja. Saj veste:«čas je denar«. Naša razporeditev v skupinah se prilagodi potrebam in zahtevam naših kupcev in poskuša v največji meri zadovoljiti njihove želje.

Če pogledamo celotno ponudbo HP prenosnikov ugotovimo, da se le-te razlikujejo predvsem na predviden obseg uporabe in lastnosti prenosnika. Zato smo vso našo ponudbo nadaljno skrčili na zgolj dve veliki skupini. V prvo skupino sodijo vsi HP prenosniki, ki so namenjeni predvsem domači uporabi, ki ni zahtevna. Kot primer take uporabe naj navedemo: spremljanje multimedijskih vsebin, zabava in vsakodnevne dejavnosti povezane z računalniki. Druga skupina pa je namenjena zahtevnejšim uporabnikom, ki želijo prenosni računalnik, kot vsakodnevni delovni pripomoček. Tema dvema osnovnimi skupinama (ena je namenjena domači uporabi in druga zahtevnejši poslovni uporabi HP prenosnikov), se pridruži še ponudba podskupin, ki popestri osnovno ponudbo in omogoča lažjo izbiro ter nakup, glede na poudarjene lastnosti in komponente HP prenosnikov. S tako dodelanim sistemom členjenja ponudbe, se bo vsak potencialni kupec z lahkoto odločil kateri HP prenosnik zadovoljuje njegove potrebe in želje in odšel z odlično opravljenim nakupom, ki ga ne bo razočaral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *