Električni radiatorji Glamox so zelo varčni

Iščete varčen način ogrevanja? Električni radiatorji Glamox vam omogočajo prav to! So odlična možnost za ogrevanje stanovanja, poslovnih prostorov, vikendov, apartmajev in vseh drugih objektov. Njihova namestitev je namreč mogoča brez posebnih stroškov ali predelave obstoječega objekta, saj za njihovo delovanje potrebujete le priklop na elektriko in nobene druge napeljave. Zaradi tega se zanje odloča vedno več ljudi, poleg tega pa so tudi zelo varčni. Porabijo namreč kar do 35 % manj energije kot druga podobna grelna telesa.

Varčen način ogrevanja

Koliko denarja vsako leto plačate za ogrevanje? Če se vam ta številka zdi visoka, je čas, da razmislite o bolj varčnih možnostih, s katerimi se boste ogrevali ceneje in boste tako lahko privarčevali nekaj denarja. Predelava obstoječega sistema ogrevanja je sicer lahko zelo draga. Treba je kupiti novo peč ali celo toplotno črpalko, ki nikakor ni poceni, čeprav se njen nakup na dolgi rok obrestuje, saj bo tako poraba energije za ogrevanje precej manjša.

Podobno se vam na dolgi rok obrestujejo tudi električni radiatorji Glamox, saj porabijo manj energije za ogrevanje, vendar pa so cenejši od toplotne črpalke, poleg tega pa za njihovo namestitev ne boste potrebovali spreminjati celega sistema ogrevanja, kar pomeni, da odpadejo vsi dodatni stroški. Tako lahko poskrbite za varčno ogrevanje na bolj enostaven način ter brez velikih stroškov in tako prihranite kar nekaj denarja. Praktično edini strošek, ki ga boste imeli, je namreč nakup ustreznih radiatorjev.

Kako se montirajo električni radiatorji Glamox?

Montaža je preprosta in hitra. Zato boste potrebovali le nosilce, ki jih montirate na steno, nato pa nanje namestite še radiator. Ta je zelo tanek oziroma ozek, kar omogoča, da ga lahko namestite praktično kamorkoli. Potrebujete le prosto steno ter možnost priklopa na elektriko, nato pa samo sledite navodilom, ki jih prejmete zraven radiatorja, in že boste lahko začeli z montažo. Takoj, ko bo radiator montiran na steno, pa ga seveda že lahko začnete uporabljati in poskrbite za prijetno ogrevanje na varčen način!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *