5-HTP

Ste nesrečni? Vas dolgo drži ali le gre za »čuden« občutek in vaše razpoloženje niha? Ko bi vam le lahko kdo dal dozo sreče. Mogoče pa le potrebujete hormon sreče, kateremu se reče 5-HTP. Na prvi pogled je videti, kot bi kaj sprogramirali, kajne? Vse te kode in squeli-i, pa vendar ni. Pravzaprav mogoče na nek način je, sprogramirani v srečno osebnost.

Ljudje smo bitja s čutili in čustvi. Jezijo nas določene situacije, nekatere nas osrečijo, razžalostijo ali potisnejo v kot. Kdo bi se znašel v vsej tej zmedi. Pretvoriti se želimo nazaj v sebe, pa se nam zdi enostavno nemogoče. In, kako neki bi naj to storili, ko pa je dejavnik naše nesreče nenehno prisoten. Zberite se, bi verjetno slišali, pa tudi to ni tako enostavno. Pomisli na kaj lepega, mogoče. Ko bi le bilo tako lahko, kajne? Samo mi vemo, kako se počutimo. Ampak ni še vse izgubljeno in za naše težave obstajo tudi drugačne rešitve. Pa ne mislimo na kakšne prepovedane substance, pač pa popolnoma naravne in telesu prijazne.

Obstaja kar nekaj naravnih prehranskih dopolnil, ki vplivajo tudi na naše čustveno stanje. Na našo vitalnost, umirjenost. Na to, da stvari sprejemamo lažje in se znamo z njimi tudi soočiti. Včasih je telesu enostavno potrebno nuditi tudi pomoč, zato, da nam bo to vračalo zdravje. In pomembno je začeti pri psihičnem zdravju, ki ima tako močan vpliv tudi na fizično počutje. Če se sprašujemo, kako lahko vplivamo na to, je enostaven odgovor 5-HTP. Gre za prehransko dopolnilo, ki je odlično za naše telo, našemu počutju pa povrne ravnovesje, katerega je tako težko doseči, v vsem tem vsakodnevnem hitenju.

Od nas se zahteva veliko in se pričakuje, da bomo rešili vse, kar se slabega pojavi, pa vemo, da to nismo sposobni in nismo sprogramirani roboti in, da so naša čustva kdaj pa kdaj ogrožena. Zato posežimo za naravnimi rešitvami in si povrnimo srečo in zadovoljstvo, umirjenost in vitalnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *